Administratorul special al FC Dinamo, Vlad Iacob, a anunţat, prin intermediul paginilor oficiale de Facebook şi Instagram ale clubului, transferurile jucătorilor francezi Lamine Ghezali şi Quentin Bena.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Mijlocaş ofensiv, 23 de ani împliniţi luna trecută, pe 6 iulie, Lamine Ghezali şi-a început cariera la Academia de juniori a clubului Saint-Etienne. A jucat pentru Saint-Etienne U19, Saint-Etienne B şi a debutat în Ligue 1 pentru prima echipă a francezilor în 2017.
 
Fost internaţional U17 şi U18 al Franţei, noul jucător al echipei Dinamo a mai evoluat, sub formă de împrumut, pentru Chateauroux şi Lyon La Duchere.
 
8 meciuri şi un gol are Lamine Ghezali pentru Saint-Etienne în prima ligă a campionatului francez. Ultimul meci jucat de Lamine Ghezali în Ligue 1 pentru prima echipă a celor de la Saint-Etienne a fost cu Lens, 1-2 în luna ianuarie a acestui an.
 
Fundaş central sau mijlocaş defensiv, născut pe 11 mai 1998, Quentin Bena a început fotbalul la Chatellerault şi, la 15 ani, a făcut pasul la Academia clubului Chamois Niortais. A jucat în carieră pentru Niort U19, Niort B şi, în Ligue 2, pentru prima echipă a francezilor de la Niort.
 
40 de partide a adunat Quentin Bena pentru Niort în Ligue 2, a doua divizie a campionatului francez. A mai jucat două meciuri în Cupa Franţei şi 5 în Cupa Ligii.
 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.