Formaţia Real Sociedad a învins, sâmbătă, echipa Celta Vigo, scor 1-0, în etapa a XX-a a campionatului Spaniei, şi a urcat pe locul 4 în clasament.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Unicul gol al meciului a fost marcat de Oyarzabal, în minutul 13.

Tot sâmbătă, Levante a reuşit prima victorie în acest sezon, după 2-0 cu Real Mallorca, prin reuşitele lui Soldado '47 şi Morales '90+7.

Tot sâmbătă se mai joacă meciurile Granada - FC Barcelona şi Real Madrid - Valencia.

Partidele Rayo Vallecano - Betis, FC Sevilla - Getafe, Alaves - Athletic Bilbao, Osasuna - Cadiz şi Villarreal - Atletico au loc duminică, în tmp ce meciul Espanol - Elche este programat luni.

Lider în clasament este Real Madrid, cu 46 de puncte, urmată de FC Sevilla, cu 41 de puncte, Real Betis - 33 de puncte, şi Real Sociedad, cu 33 de puncte.

Celta ocupă locul 13, cu 23 de puncte, Mallorca este pe 15, cu 20 de puncte, iar Levante este pe ultimul loc, 20, cu 11 puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.