Clubul spaniol Villarreal, aflat în prezent pe locul 15 în La Liga, cu trei înfrângeri în patru meciuri, a anunţat, marţi, plecarea antrenorului Quique Setien, care ocupa această funcţie din octombrie 2022:

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 "Villarreal CF anunţă că antrenorul primei echipe, Quique Setien, părăseşte clubul", se arată într-un comunicat al clubului.

"Clubul doreşte să sublinieze marele său profesionalism şi angajamentul şi îi mulţumeşte lui şi echipei sale de antrenori pentru că a preluat conducerea într-o situaţie complicată în ultimul sezon", se arată în comunicat.

Setien a sosit la sfârşitul lunii octombrie pentru a-i succede lui Unai Emery, care a plecat la Aston Villa după ce şi-a reziliat contractul. "Sub comanda antrenorului cantabric, echipa a avut un sezon excelent, promovând o serie de tineri din academie şi calificându-se în Liga Europa după ce a terminat pe locul cinci în La Liga", se arată în comunicat.

Fostul antrenor al echipelori Las Palmas şi Betis Sevilla, în vârstă de 64 de ani, a fost demis de Barcelona în august 2020, după doar şapte luni de mandat.

Directorul de fotbal Miguel Angel Tena se va ocupa interimar de formaţia Villarreal până la numirea unui succesor al lui Quique Setien.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.