Rămasă în 9 jucători contra 11, echipa Getafe a pierdut, scor 0-2, cu Rayo Vallecano, marţi, în La Liga, în etapa a 19-a a sezonului. Mason Greenwood a fost eliminat după ce l-a insultat pe arbitru, potrivit raportului oficial. Însă, jucătorul englez insistă că a fost o eroare de interpretare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După cum a relatat As, raportul oficial al lui Jorge Figueroa Vázquez, arbitrul meciului, menţionează o insultă din partea lui Mason Greenwood. "F**k you", ar fi spus jucătorul de 22 de ani.

Totuşi, potrivit jucătorului, acesta a folosit de fapt o expresie în limba engleză pentru a spune "Ce naiba!" (F**k sake în engleză)".

Se aşteaptă ca Greenwood să facă apel la clubul său împotriva viitoarei penalizări, justificând eroarea sa de interpretare. În cazul în care interpretarea arbitrului va fi confirmată, Mason Greenwood ar putea fi suspendat până la patru meciuri.

"Dacă cineva găseşte o înregistrare video cu el spunând "f**k you", îl voi trata cu o mariscada (n,.r - platou cu fructe de mare)", l-a apărat colegul de echipă Juan Iglesias pe reţelele de socializare.

Echipa spaniolă Rayo Vallecano a învins marţi, în deplasare,scor 2-0, formaţia madrilenă Getafe, într-un meci din etapa a 19-a din La Liga. Getafe a avut trei jucători eliminaţi.

Gazdele au rămas în zece din minutul 40, când a fost eliminat Juanmi Latasa, pentru al doilea cartonaş galben. Oaspeţii au profitat şi au deschis scorul prin Sergio Camello, în minutul 45+1. Imediat după pauză acelaşi Camello a ridicat scorul la 2-0, în minutul 47, iar Getafe a rămas în nouă jucători, arbitrul Jorge Figueroa Vazquez eliminându-l cu roşu direct pe Mason Greenwood, în minutul 50. În minutul 69, Damian Suarez a primit un galben în timp ce era schimbat cu Alderete, iar pe drumul spre bancă l-a primit şi pe al doilea, devenind cel de-al treilea jucător al lui Getafe eliminat.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.