După ce arbitrul principal al meciului dintre Real Madrid şi Sevilla (1-0) s-a accidentat, cel care l-a înlocuit pentru finalul partidei a fost arbitrul de rezervă. Problema însă a apărut după ce s-a constatat că el nu era calificat pentru acest tip de meci.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Isidoro Diaz de Mera, arbitrul principal al meciului de duminică dintre Real Madrid şi Sevilla, a fost nevoit să părăsească terenul de joc. El s-a accidentat la gambă şi nu a putut continua pentru restul meciului. Numai că cel care l-a înlocuit în minutul 63, nu ar fi trebuit să facă acest lucru.

Carlos Fernandez Buergo, al patrulea arbitru al acestei partide, oficiază ca arbitru de seniori, dar în divizia a treia din Spania. Prin urmare, presa spaniolă a semnalat că nu avea certificatul necesar pentru a arbitra meciuri care implică sistemul VAR.

FC Sevilla nu a comentat încă acest subiect, dar este posibil să depună o cerere de despăgubire, chiar dacă rezultatul cazului pare foarte complicat. Este puţin probabil ca meciul să fie rejucat sau ca victoria madrilenilor să fie anulată.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.