Getafe, care l-a demis tehnicianul Quique Sanchez Flores joi şi l-a numit vineri pe directorul său sportiv Ruben Reyes în funcţie, l-a angajat în cele din urmă ca antrenor pe José Bordalás, care refuzase iniţial oferta.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Getafe CF a ajuns la o înţelegere cu José Bordalás pentru ca acesta din urmă să ocupe banca primei echipe. Antrenorul de la Alicante se întoarce acasă”, a anunţat clubul spaniol.

„Ca antrenor al echipei Getafe, Bordalás a condus 212 meciuri între 2016 şi 2021, reuşind să promoveze echipa în prima divizie şi calificarea în Liga Europa”, a anunţat clubul.

Demis de la Valencia în iunie 2022, Bordalás era fără angajament de atunci. El va antrena, aşadar, pe Getafe cel puţin până la finalul actualului sezon, cu scopul de a menţine clubul în prima divizie spaniolă. Ruben Reyes rămâne în funcţia de director sportiv.

Quique Sanchez Flores a fost demis după înfrângerea de miercuri, scor 2-1, cu Almeria, lăsând echipa pe locul 18, la un punct în spatele primei formaţii aflate pe poziie neretroradabilă, Cadiz (32 de puncte).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.