Echipa spaniolă Real Madrid a încheiat la egalitate sâmbătă seara, în deplasare, scor 2-2, cu formaţia Valencia, într-un meci în care a fost condusă cu 2-0. Diakhaby (Valencia) a fost scos de pe teren cu piciorul rupt.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În prima repriză Valencia a avut trei minute în care părea că a rezolvat meciul. Hugo Duro a deschis scorul în minutul 27, iar Roman Yaremchuk a înscris pentru 2-0 în minutul 30. Vinicius Junior a redus din diferenţă în minutul 45+5, pentru ca tot acelaşi jucător să egaleze situaţia pe tabelă, în minutul 76.

În minutul 87 Tchouameni a căzut peste Mouctar Diakhaby (Valencia), l-a prins cu piciorul întins şi l-a accidentat grav. Se pare că francezul i-a rupt piciorul jucătorului Valenciei, care a urlat de durere şi a fost scos de pe teren pentru a fi transportat la spital. În minutul 90+3 arbitrul a acordat penalti pentru Valencia, la un presupus fault asupra lui Hugo Duro, dar, după interveţia sistemului VAR, lovitura de la 11 metri a fost anulată.

Bellingham a trimis mingea în plasă după ce arbitrul meciului a fluierat finalul întâlnirii. Madrilenii au protestat şi au primit un cartonaş roşu, acordat lui Jude Bellingham. S-a terminat 2-2 şi Real este pe primul loc în clasament, cu 66 de puncte. Valencia este pe locul 8, cu 37 de puncte.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.