Discuţiile dintre arbitrii spanioli şi omologii lor din camera VAR vor fi disponibile după fiecare etapă, în competiţiile în care este disponibil acest sistem, au anunţat, marţi, La Liga şi Federaţia Spaniolă de Fotbal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Iniţiativa, care a fost deja testată în Supercupa Spaniei, va fi disponibilă începând cu etapa a 20-a din La Liga şi cu etapa a 22-a din a doua divizie, la jumătatea lunii ianuarie.

Instituţia precizează că imaginile vor fi difuzate "prin intermediul operatorilor oficiali ai competiţiilor" şi vor viza doar înregistrări, audio şi video, "atunci când are loc o analiză a jocului pe monitorul de pe teren".

Prin acest proiect, La Liga urmăreşte "să facă arbitrajul cât mai transparent posibil în fotbalul profesionist" şi doreşte să "încurajeze o mai bună înţelegere a deciziilor arbitrilor de către telespectatorii".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.