Echipa spaniolă Real Madrid a învins miercuri, pe teren propriu, scor 2-1, formaţia Rayo Vallecano, în etapa a 36-a din La Liga. Jucătorii madrileni şi suporterii Realului i-au adus un omagiu lui Vinicius, jucătorul care a fost insultat cu scandări rasiste la meciul cu Valencia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fără Vinicius, uşor accidentat şi neconvocat, Real Madrid şi suporterii Los Blancos prezenţi pe Santiago Bernabeu i-au adus un omagiu atacantului brazilian. Jucătorii madrileni au intrat pe teren purtând toţi tricouri cu numărul 20 şi cu numele Vini Jr. imprimay pe spate, în timp ce suporterii au afişat bannere inscripţionate „Toţi suntem Vinicius, opriţi-vă!”. Vinicius a fost prezent în tribune, fiind aplaudat de întreg stadionul.

FOTO: laliga.com
FOTO: laliga.com
FOTO: laliga.com
FOTO: laliga.com

Pe teren, Real Madrid s-a chinuit cu Rayo Vallecano. Primul gol al întâlnirii a fost reuşit de Karim Benzema, care a înscris în minutul 31, din pasa lui Federico Valverde. Golul egalizator a fost înscris în minutul 84, de Raul de Tomas, dar gazdele au reuşit să înscrie pentru 2-1 în minutul 89, prin Rodrygo.

Real se află pe poziţia a doua în clasament, cu 74 de puncte, doar două peste Atletico Madrid, care are 72.

Rezultatele meciurilor disputate miercuri în etapa a 36-a din La Liga:

Villarreal – Cadiz 2-0 (Jackson 20, 45+2);

Real Madrid – Rayo Vallecano 2-1 (Benzema 31, Rodrygo 81 / de Tomas 84);

Elche – FC Sevilla 1-1 (Tete Morente 25 / Lamela 10).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.