Fundaşul francez Raphael Varane a cerut coechipierilor să de la Manchester United să meargă să salute galeria la finalul meciului pierdut umilitor, scor 0-7, cu Liverpool.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La fluierul final, în timp ce majoritatea coechipierilor săi au părăsit terenul cu capul plecat şi ruşinaţi, însă fostul căpitan al naţionalei Franţei le-a cerut vehement să revină şi să salute fanii care continuau să cânte.

 

„Poţi să pierzi un meci, dar nu aşa. În prima repriză am avut un meci cu adevărat bunicel, ne-am creat ocazii şi am primit un gol dintr-o eroare izolată. Dar a doua repriză a fost neprofesionistă. Nu se poate întâmpla aşa ceva şi trebuie să vorbim despre asta. Nu au fost doar doi jucători, ci toată echipa. Am văzut unsprezece indivizi care s-au pierdut, s-au desprins de planul de joc. Manchester United are standarde de respectat", a declarat antrenorl Erik Ten Hag.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.