Fundaşul uruguayan Diego Godin a semnat cu Atlético Mineiro, campioana Braziliei, până la sfârşitul anului, după ce şi-a reziliat contractul cu gruparea italiană Cagliari, a anunţat, miercuri, clubul din Belo Horizonte.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Atlético l-a recrutat pe Diego Godin pentru a-şi întări apărarea (...) A semnat un contract până la 31 decembrie 2022, cu posibilitate de prelungire”, a anunţat Atletico Mineiro.

În vârstă de 35 de ani, Godin a jucat un sezon în Italia la Inter Milano înainte de a se alătura lui Cagliari,în septembrie 2020 şi de unde a plecat miercuri. Cele mai mari succese le-a avut în Spania, la Atletico Madrid, unde a câştigat campionatul Spaniei, şi de două ori Liga Europa în nouă sezoane.

El este uruguayanul cu cele mai multe selecţii din istprie, cu 153. Cu Uruguay, el a câştigat Copa America în 2011 şi a jucat de trei ori la Cupa Mondială.

La Atlético Mineiro, Godin va găsi un alt jucător care a strălucit în Europa, Hulk (trecut pe la FC Porto şi Zenit Sankt Petersburg), golgheter în liga braziliană sezonul trecut.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.