Australianul Nick Kyrgios, locul 33 ATP, a anunţat că nu va participa la turneul de la Houston, din cauza unor probleme la genunchi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Sunt dezamăgit că trebuie să mă retrag de la turneul de la Houston. Mi-a plăcut să joc la acest turneu anul trecut şi abia aşteptam să revin, dar din păcate genunchiul meu are alte planuri. Trebuie să mă odihnesc şi să mă asigur că voi fi apt pentru a juca pe zgură în Europa în acst an, după ce în 2018 am ratat totul. Ştiu că Houston ATP 250 va fi foarte bun şi în acest an şi intenţionez să revin acolo în 2020”, a scris Kyrgios pe Twitter.

Turneul de la Houston se va desfăşura în perioada 8-14 aprilie.

Marţi, Nick Kyrgios a avut probleme la genunchiul drept la meciul pierdut în faţa lui Borna Coric, numărul 13 mondial, la turneul de la Miami. Din cauza aceluiaşi genunchi, australianul a lipsit de la turneul de la Rottendam, în februarie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.