Jucătorul australian de tenis Nick Kyrgios aproape că a lovit un copil de mingi, după ce şi-a aruncat racheta la pământ de furie, după eliminarea în sferturile de finală de la Indian Wells de către Rafael Nadal

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Lui nu i-a plăcut să fie chestionat pe acest subiect la conferinţa de presă de după meci. "Ce vrei să spun ? Asta a fost intenţia mea? Nu. Am aruncat racheta aproape de el? A aterizat la un metru de piciorul meu, a sărit şi aproape că l-a lovit. Sunt om. Aceste lucruri se întâmplă”, a răspuns australianul.

"Cred că dacă aş face-o de un milion de ori, nu ar fi aşa. Era la trei metri de copil. Asta e o întrebare pe care o să mi-o pui după o luptă de trei ore împotriva lui Nadal? De asta vii aici?”, l-a întrebat Kyrgios pe jurnalist,  care a insistat pe faptul că adolescentul a fost nevoit să se aplece pentru a evita racheta. "S-a prăbuşit, s-a aplecat, s-a ferit, s-a aplecat. Doamnee!. Foarte bine. Dacă asta mă întrebi... Nu a fost lovit. A fost un accident. Cu siguranţă nu a fost ca Zverev. Nu l-am lovit, din fericire, şi nu asta a fost intenţia mea. Copilul este bine. Mare întrebare, bravo”, a răspuns Kyrgios, aplaudând ironic.

Kyrgios, locul 132 mondial, a fost învins de Nadal în sferturi la Indian Wells, după un meci de trei seturi, scor 7-6(0), 5-7, 6-4, şi două ore şi 46 de minute.

Nick Kyrgios a reuşit, ulterior, să-l contecteze pe copilul de mingi. Cei doi au discutat prin mesaje, pe care australianul le-a făcut publice pe reţelele de socializare. Kyrgios şi-a cerut scuze, l-a întrebat pe copil dacă este bine şi urmează să-i ofere o rachetă de tenis.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.