Jucătoarea Kristina Mladenovic, învinsă de Simona Halep în primul meci al întâlnirii de Fed Cup Franţa – România, a declarat că fostul lider WTA a trebuit să muncească pentru a se impune, confruntarea fiind mai dificilă decât s-ar putea crede având în vedere scorul de 6-3, 6-1, informează L’Equipe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Toate ghemurile au fost destul de strânse. A fost un meci lung pentru acest scor. M-am simţit bine pe teren şi am simţit adrenalina. Nu am pierdut pentru că simţeam presiune, am apreciat atmosfera. Cred că Simona a fost mai bună la punctele cheie. Meciul a fost mai dificil decât arată scorul. Simona a fost mai puternică astăzi, dar a trebuit să muncească pentru a câştiga acest meci. Am regăsit-o pe Simona pe care o cunosc, a avut un retur bun, s-a mişcat foarte bine, a acoperit partea ei de teren. Împotriva ei, se plăteşte totul. M-am încadrat în schemele de joc decise împreună cu staful, dare a avea răspuns la multe”, a spus Mladenovic.

După prima zi a întâlnirii din semifinalele FedCup, Franţa şi România sunt la egalitate, scor 1-1.

În primul meci al zilei de sâmbătă, Simona Halep, locul 2 WTA, a învins-o, cu scorul de 6-3, 6-1, pe Kristina Mladenovic, numărul 66 mondial.

Apoi, Mihaela Buzărnescu, locul 30 WTA, a fost învinsă, cu scorul de 6-3, 6-3, de Caroline Garcia, locul 21 WTA, în al doilea meci al semifinalei FedCup Franţa - România de la Rouen. 

Duminică vor avea loc, cu începere de la ora 14.00, următoarele meciuri: Caroline Garcia, locul 21 WTA - Simona Halep, locul 2 WTA; Kristina Mladenovic, locul 66 WTA - Mihaela Buzărnescu, locul 30 WTA; Caroline Garcia/Kristina Mladenovic - Irina Begu/Monica Niculescu. Căpitanii celor două echipe pot opera schimbări în rândul jucătoarelor care vor evolua în aceste partide.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.