Fostul internaţional turc Bulent Korkmaz, în prezent antrenor al echipei Antalyaspor, a declarat, joi, că naţionala Turciei este formată dintr-o generaţie de jucători tineri şi talentaţi, care pot obţine calificarea la turnee importante. El a precizat că trebuie recunoscute meritele fostului selecţioner Mircea Lucescu în formarea acestei echipe, informează cotidianul Hurriyet.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Acum la conducerea echipei naţionale este Şenol Guneş. Îi urez succes. Naţionala este formată dintr-o generaţie tânără şi bună. Cred că prima reprezentativă poate ajunge la Campionatul European, la Cupa Mondială cu această generaţie. Este o generaţie foarte talentată, tânără, dinamică şi deschisă pentru a învăţa. Şenol Guneş şi jucătorii mai experimentaţi vor face ca echipa să devină şi mai bună. Aici trebuie să îi recunoaştem şi meritele lui Mircea Lucescu. Cei care au format această echipă, cum s-a putut, au fost Lucescu şi echipa sa. Am încredere şi sper că Şenol Guneş va continua munca şi va duce echipa către succese. Cred că echipa naţională este pe calea cea bună”, a spus Korkmaz.

Mircea Lucescu s-a aflat la conducerea naţionalei Turciei din august 2017 până la 11 februarie 2019. Echipa Turciei a înregistrat în acea perioadă patru victorii, şase remize şi şapte înfrângeri.

Turcia a început cu victorii preliminariile Campionatului European din 2020, în această lună, cu Şenol Guneş antrenor: scor 2-0 cu Albania şi 4-0 cu Moldova.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.