Fotbaliştii Alexander Kokorin şi Pavel Mamaev au fost reţinuţi, marţi, după ce la începutul săptămânii au agresat un funcţionar al Ministerului rus de Comerţ, într-o cafenea din Moscova, relatează presa din Rusia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Kokorin, component al echipei Zenit Sankt Petersburg, şi Mamaev, de la FC Krasnodar, l-au lovit cu un scaun pe funcţionar. Imaginile au fost postate pe Instagram.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Кокорин и Мамаев бьют чиновника в кофейне в центре Москвы

A post shared by Никита Камышев (@nikita878787) on

FC Krasnodar a anunţat că vrea să îi rezilieze contractul lui Mamaev. “Primul lucru pe care îl putem face este să aplicăm toate sancţiunile specificate în contract. Îi vom da jucătorului pedeapsa maximă şi îivom interzice să se mai antreneze cu prima echipă. În acest moment analizăm cum să îi reziliem contractul jucătorului. Din păcate, contractele sunt făcute în aşa fel încât să îi protejeze pe sportivi cât mai mult posibil. Însă vom face totul pentru a reuşi”, se arată într-un comunicat al clubului rus.

Zenit Sankt Petersburg şi-a exprimat dezamăgirea pentru “comportamentul dezgustător” al lui Kokorin. Clubul a precizat că aşteaptă ca autorităţile să ajungă la o concluzie în acest caz “ruşinos” şi că deocamdată nu consideră necesar să discute despre sancţiuni care să îl vizeze pe jucător. “Acest lucru va urma”, a precizat clubul Zenit.

Ministerul rus de Interne a ordonat deschiderea unei anchete după incidentul de luni.

Kokorin şi Mamaev au fost suspendaţi de federaţia rusă în iulie 2016, în timpul Euro-2016, după apariţia unor imagini video în care petreceau la un club din Monte Carlo, deşi evoluau la competiţia din Franţa.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.