Selecţionerul Coreei de Sud, Jürgen Klinsmann, s-a angajat în faţa fanilor că va aduce echipei sale trofeul la Cupa Asiei la următoarea ediţie, care va avea loc în ianuarie, în Qatar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Coreea de Sud a ajuns până în semifinalele Cupei Mondiale din 2002, în calitate de co-organizatoare, dar nu a mai câştigat titlul continental din 1960.

Klinsmann a avut rezultate mixte de când l-a înlocuit pe portughezul Paulo Bento în februarie, nereuşind să câştige primele cinci meciuri, înainte de a obţine trei victorii la rând.

Antrenorul german a declarat că este "corect" că fanii se aşteptau ca echipa sa să ridice trofeul şi că va accepta vina dacă nu reuşesc acest lucru.

"Trebuie să vizăm cel mai înalt obiectiv, iar dacă nu îl atingem, este vina antrenorului, nicio problemă", a spus el.

Fostul atacant al Germaniei a subliniat că nu va avea ca obiectiv nimic mai puţin decât titlul atunci când turneul, amânat din cauza pandemiei, va începe în ianuarie.

"Vrem să mergem acolo şi să câştigăm Cupa Asiei", a declarat presei fostul selecţioner al Germaniei şi SUA.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.