Mijlocaşul Bayern, Joshua Kimmich, care refuză să fie vaccinat împotriva Covid-19, este foarte incert pentru întâlnirea cu Augsburg de vineri, deoarece ar putea fi în caz contact.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Într-adevăr, mijlocaşul german pare să fi fost în contact. "Este o măsură de precauţie pentru moment”, a declarat antrenorul lui Bayern, Julian Nagelsmann, într-o conferinţă de presă de joi. "Există suspiciunea că a intrat în contact cu o persoană infectată".

"Nu ştiu exact când va veni rezultatul pentru persoana apropiată lui Joshua. Ar trebui să fie astăzi, dar nu ştiu 100%. El nu a fost cu noi astăzi ca măsură de precauţie", a mai spus antrenorul.

La fel ca Serge Gnabry, Eric Maxim Choupo-Moting şi Jamal Musiala, Kimmich a fost forţat să se întoarcă acasă şi să se izoleze din cauza testului pozitiv pentru Covid-19 al coechipierului său Niklas Süle. El a fost de câteva săptămâni în centrul discuţiilor din Germania pentru refuzul său de a se vaccina, după ce şi-a exprimat îngrijorarea cu privire la potenţialele efecte pe termen lung.

Bayern Munchen joacă vineri (20:30) derby-ul bavarez împotriva vecinilor de la Augsburg.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.