Kim Clijsters a anunţat, marţi, pe reţelele de socializare, că se retrage din activitatea de jucătoare de tenis, pentru a treia oară, informează lesoir.br.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Vreau să împărtăşesc cu voi că am decis să nu mai participa la turnee oficiale. Abia aştept să văd ce noi aventuri îmi vor apărea în cale. Le mulţumesc tuturor celor care m-au susţinut în ultimii doi ani", a scris ea, pe Instagram.

Clijsters, 38 de ani, a revenit a doua oară în tenis în 2019, dar pandemia de coronavirus şi mai multe accidentări au împiedicat-o să ajungă din nou în vârful tenisului feminin. Ea a disputat numai cinci partide, toate pierdute, înainte de a spune din nou adio sportului în care a performat.

Kim Clijsters, fost lider WTA, care a câştigat US Open în 2005, s-a retras prima dată în 2007, pentru a-şi întemeia o familie. Ea a revenit pe teren, în 2009, şi a mai câştigat trei grand slam-uri, de două ori US Open şi o dată Australian Open, înainte de a se retrage iar, în 2012.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.