Portarul echipei Chelsea, Kepa Arrizabalaga, a fost amendat cu salariul pe o săptămână după ce a refuzat să fie înlocuit la finala Cupei Ligii Angliei, relatează presa engleză.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La partida de duminică, pierdută de Chelsea în faţa formaţiei Manchester City, scor 3-4 la loviturile de departajare, Kepa Arrizabalaga a refuzat să fe înlocuit cu Willy Caballero cu puţin înainte de loviturile de departajare. În prelungiri, el ceruse de două ori să i se acorde îngrijiri, acuzând crampe. Ulterior, spaniolul a spus că de fapt trăgea de timp. În momentul în care tehnicianul Mauricio Sarri a vrut să în schimbe cu Willy Caballero, el a gesticulat refuzând categoric să fie înlocuit. Nervos, Sarri s-a agitat la marginea terenului, la un moment dat chiar îndreptându-se către tunel pentru a ieşi, dar s-a răzgândit şi a rămas până la final.

Kepa şi-a cerut iertare, luni, pentru comportamentul său. “A fost o neînţelegere, dar după ce m-am gândit mai bine mi-am dat seama că am gestionat greşit situaţia”, a precizat portarul într-un comunicat.

Maurizio Sarri a declarat că a discutat cu portarul şi de asemenea a vorbit despre o neînţelegere. “Kepa ştie că a făcut o greşeală mare prin felul în care a reacţionat. Şi-a cerut iertare. Din punctul meu de vedere cazul este încheiat”, a afirmat Sarri.

Salariul pe o săptămână al lui Kepa Arrizabalaga este de aproximativ 190.000 de lire sterline. Această sumă va fi donată Fundaţiei Chelsea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.