Kelly Meafua, rugbist samoan de la Montauban, un club Pro D2, s-a sinucis în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce a sărit în Tarn de pe un pod, a aflat AFP de la o sursă apropiată clubului, confirmând informaţii de la La Dépêche du Midi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tânărul de 32 de ani participase cu câteva ore mai devreme la victoria echipei sale împotriva lui Narbonne (48-40) pentru ultimul său joc acasă al sezonului.

Potrivit mai multor mărturii, el părăsea un club de noapte din centrul oraşului Montauban înainte de a fi văzut sărind de pe Pont-Vieux, înalt de 22 m.

Unul dintre coechipierii săi, recuzita francez Christopher Vaotoa, a sărit în apă pentru a-l ajuta. Salvat rapid de pompieri, acesta din urmă a fost dus la spital în stare de hipotermie înainte ca trupul lui Meafua să fie găsit dimineaţa devreme. Procurorul din Montauban, Bruno Sauvage, favorizează traseul unui "accident dramatic".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.