Jucătoarea cehă Karolina Pliskova, locul 7 WTA şi cap de serie 4, s-a calificat, vineri, în semifinalele turneului de la Roma, cu premii de 3,4 milioane de dolari.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pliskova a învins-o în sferturile de finală pe sportiva din Belarus Viktoria Azarenka, numărul 51 mondial, scor 6-7 (5), 6-2, 6-2.

În faza următoare, jucătoarea cehă o va întâlni pe câştigătoarea meciului dintre Kristina Mladenovic (Franţa, 63 WTA) şi Maria Sakkari (39 WTA).

În cealaltă semifinală se vor întâlni olandeza Kiki Bertens, locul 4 WTA, şi câştigătoarea meciului Marketa Vondrousova (Cehia, 44 WTA) – Johanna Konta (Marea Britanie, 42 WTA).

Bertens a ajuns în penultimul act în urma retragerii liderului WTA Naomi Osaka. Olandeza este la o victorie de locul 2, ocupat de Simona Halep.

Halep ar putea ajunge chiar pe locul 4 WTA înaintea turneului de la Roland Garros, pe care l-a câştigat anul trecut, dacă sportiva Karolina Pliskova va câştiga competiţia de la Foro Italico.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.