Jucătoarea cehă Karolina Pliskova, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 2, a fost învinsă, joi, cu scorul de 7-6 (1), 6-3, de Elena Ribakina din Kazahstan, lcoul 19 WTA, în sferturile de finală ale turneului de categorie Premier de la Dubai.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ribakina, 20 de ani, s-a impus după un meci care a durat o oră şi 41 de minute. Ea va evolua în semifinale cu croata Petra Martici, locul 15 WTA şi cap de serie numărul 8, sau cu estona Anett Kontaveit, locul 24 WTA.

În acest an, Ribakina are un titlu, la Hobart, şi încă două finale jucate, la Sankt Petersburg şi Shenzhen. Cu excepţia Australian Open, la care a fost eliminată în turul al treilea, ea a ajuns în finală la toate turneele la care a participat anterior, acumulând 18 victorii şi pierzând de trei ori.

Principala favorită a turneului de la Dubai, Simona Halep, va evolua, tot joi, după ora 18.30, cu Arina Sabalenka din Belarus, locul 13 WTA şi cap de serie numărul 7.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.