Juventus nu a avut de ales decât să-l vândă pe Cristiano Ronaldo în această vară, potrivit managerului Federico Cherubini.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu mai existau condiţiile pentru a-l păstra. Odată ce Ronaldo şi-a exprimat dorinţa de a pleca pentru noi, nu ar putea exista alt scop", a declarat Cherubini pentru Tuttosport. "El a fost foarte direct în exprimarea dorinţei sale şi nu am putut forţa un jucător să rămână", a declarat Cherubini.

Plecarea portughezului a dus la sosirea fostului atacant al PSG Moïse Kean la Bianconeri. Semnarea internaţionalului italian în vârstă de 21 de ani este un simbol al noii politici de transferuri a lui Juventus, potrivit lui Cherubini.

"Kean nu este înlocuitorul său, ci face parte din planul de a continua să câştige cu un alt proiect. Vânzarea lui Ronaldo închide un fel de ciclu, începem unul nou prin recrutarea unui tânăr care a trecut prin echipele de tineret ale clubului, un exemplu pentru cei care fac acum parte din el", a spus el.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.