Un judecător din Brive-la-Gaillarde a decis, zilele trecute, că fiul unei familii din Brive, născut în 2018, nu poate primi prenumele Griezmann Mbappe, relatează France Bleu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Părinţii copilului voiau ca fiul lor să poarte numele celebrilor Antoine Griezmann şi Kylian Mbappe.

Băieţelul s-a născut la jumătatea lunii noiembrie, anul trecut. Magistratul a fost sesizat în privinţa situaţiei legate de numele copilului de procurorul Republicii, la rândul său alertat de ofiţerul de stare civilă din Brive, care a considerat că prenumele alese “îi pot aduce prejudicii copilului”. Judecătorul a fost de acord cu ofiţerul de stare civilă şi a decis ştergerea prenumelor Griezmann şi Mbappe din registrele de stare civilă. De comun acord cu părinţii, a decis ca băiatul să primească numele Dany Noe.

În ciuda acestei decizii judecătoreşti, conform legii, în certificatul de naştere al copilului se va afla menţiunea că părinţii au vrut să îl numească pe băiat Griezmann Mbappe.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.