Tehnicianul echipei Liverpool, Jurgen Klopp, şi căpitanul naţionalei Irlandei, Seamus Coleman, au făcut donaţii pentru un fan în vârstă de 53 de ani al echipei din Premier League, care a fost atacat de suporteri rivali în aprilie, înaintea unui meci din semifinalele Ligii Campionilor, relatează The Irish Sun.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Klopp şi Coleman au donat câte 5.000 de euro pe platforma GoFundMe, unde familia şi prietenii suporterului încearcă să strângă fonduri pentru recuperarea lui Cox.

Şi clubul Liverpool susţine strângerea de fonduri pentru Sean Cox şi va amplasa o urnă pentru donaţii la stadion, la meciul de astăzi cu Cardiff City.

Sean Cox, fan irlandez al echipei Liverpool, a fost atacat în 24 aprilie, în apropierea stadionului Anfield, înaintea meciului englezilor cu AS Roma, din semifinalele Ligii Campionilor. El a suferit răni grave la cap şi în prezent de află în recuperare la Centrul Naţional de Recuperare din Dun Laoighaire.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.