Antrenorul Jurgen Klopp s-a declarat mulţumit de victoria obţinută de echipa lui, FC Liverpool, în meciul cu Benfica Lisabona, din manşa I a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am pierdut câteva mingi la momentul nepotrivit şi asta le-a permis adversarilor să lanseze contraatacuri. S-au apărat foarte bine pe ultima linie şi ştiam că, la 2-0, dacă Benfica va marca, lucrurile se vor complica. Jocul a devenit mai deschis, dar ne-am păstrat echilibrul şi nu le-am permis să aibă prea multe ocazii. Am fi putut marca mai multe goluri, dar portarul a fost cel mai bun jucător al echipei Benfica. Rezultatul este corect. Ştim mai multe despre adversar şi am făcut jumătate din treabă. Vom fi pregătiţi şi vrem să ne calificăm", a declarat Klopp, potrivit AFP.

De partea cealaltă, antrenorul Nelson Verissimo speră încă la calificarea echipei Benfica în semifinalele Ligii Campionilor, în ciuda înfrângerii suferite.

"Ştiam că ne vom confrunta cu o echipă dificilă, dar am visat şi continuăm să visăm la calificarea în semifinale. Desigur, rezultatul face acest obiectiv mai dificil, dar credem că este încă posibil. Ştiam că unul dintre punctele forte ale echipei Liverpool va fi atacul în profunzime. Am primit un gol dintr-o fază fixă şi la pauză am fost conduşi, dar aveam încă încrederea că suntem în continuare în joc. După golul nostru, ne-am creat mai multe ocazii de a marca. Rămânem mai ales cu modul în care echipa a acceptat această provocare, împotriva uneia dintre cele mai bune echipe din Europa. Diferenţa de două goluri ne face obiectivul mai dificil, dar continuăm să credem în el", a afirmat el.

Lipverpool a învins, marţi, în deplasare, cu scorul de 3-1, echipa Benfica Lisabona în partida tur din sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Returul va avea loc la 13 aprilie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.