Junior Moraes se întoarce în Brazilia. Internaţionalul ucrainean a semnat, miercuri, cu Corinthians. Jucătorul în vârstă de 34 de ani părăsise Şahtior Doneţk pentru a fugi de războiul din Ucraina, informează lequipe.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sunt foarte fericit şi mă simt pregătit să port acest tricou. Sper să ajut clubul să obţină rezultate bune”, a spus el într-un comunicat al clubului. Atacantul a semnat până pe 31 decembrie 2023 cu echipa Sao Paulo.

Brazilian născut la Santos, Junior Moraes a fost naturalizat ucrainean în 2019. A jucat foarte puţin în ţara natală şi a petrecut câteva sezoane în ţara adoptivă, la Metallurg Doneţk, Dynamo Kiev şi Şahtior.

Junior Moraes a fost unul dintre cei treisprezece brazilieni din lotul lui Şakhtior. Împreună cu familiile lor, s-au întors acasă după ce au petrecut câteva zile închişi într-un hotel din Kiev şi au beneficiat de ajutorul FRF pentru a ajunge în România şi a pleca mai departe.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.