Fostul antrenor al echipei Bayern Munchen, Julian Nagelsmann, îi va succeda lui Hansi Flick la conducerea tehnică a Germaniei, potrivit cotidianului Bild.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Contactată de AFP, Federaţia Germană de Fotbal (DFB) a refuzat să comenteze dezvăluirea ziarului german. Potrivit tabloidului, detaliile contractului nu au fost încă finalizate, dar salariul lunar al lui Nagelsmann ar fi în jur de 400.000 de euro pentru un contract care va dura până la Euro 2024.

În vârstă de doar 36 de ani, Julian Nagelsmann se pregăteşte să preia o echipă naţională în criză, care a demis un selecţioner (Hansi Flick) pentru prima dată în istoria sa pe 10 septembrie, a doua zi după eşecul cu 4-1 în faţa Japoniei, după o serie de performanţe slabe.

Nagelsmann a venit în vara anului 2021 în locul lui Hansi Flick pe banca lui Bayern Munchen şi a fost demis de conducerea clubului din Munchen la sfârşitul lunii martie 2023, în timp ce era încă implicat în trei competiţii diferite (campionat, cupă şi Liga Campionilor).

Germania va găzdui Campionatul European din vara anului viitor,, meciul de deschidere urmând să aibă loc la 14 iunie.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.