Jucătoarea germană Julia Goerges a declarat că participarea sa în proba de dublu la Miami Open alături de Simona Halep a fost o decizie de ultim moment. Ea a precizat că face echipă bună cu Halep, căreia i-a cerut să joace la dublu cu ea gândindu-se la confruntarea lor de la Doha, de la simplu, informează WTA.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Am întrebat-o pe Simona dacă joacă alături de mine pentru că iniţial nu plănuiam să joc la dublu aici. Apoi mi-am dat seama că vreau să joc şi m-am gândit la Simona şi la meciul nostru foarte bun de simplu de la Doha. Este o combinaţie foarte bună, cu ea pe linia de fund şi cu mine activă la fileu. Cred că am demonstrat astăzi că facem echipă bună şi ne-am simţit foarte bine, ceea ce este cel mai important”, a spus Goerges.

Ea a menţionat că întotdeauna este o motivaţie să joace alături de cineva ca Simona Halep. “Am spus că mi-ar plăcea să joc la dublu aici pentru a mai avea câteva meciuri. Aici, când nu ai meciuri, aşteptarea poate fi lungă, mai ales pentru că turneul este de două săptămâni”, a mai declarat sportiva.

Întrebată dacă va mai face pereche cu Halep în 2019, ea a răspuns: “Practic a fost o decizie de ultim moment. Vom vedea ce rezervă viitorul. Suntem încă în competiţie aici, aşa că luăm totul meci cu meci. Apoi, vom vedea ce va fi”.

Perechea Simona Halep/Julia Goerges (România/Germania) s-a calificat, sâmbătă, în optimile de finală ale probei de dublu de la turneul Miami Open. Halep şi Goerges au trecut în primul tur de perechea cap de serie 2, Timea Babos/Kristina Mladenovic (Ungaria/Franţa), scor 4-6, 6-1, 10-6, într-o oră şi 15 minute.

În faza următoare, cele două sportive calificate vor întâlni echipa Anna-Lena Groenefeld/Lucie Hradecka (Germania/Cehia).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.