La câteva momente după ce a câştigat duminică Super Bowl LVI, jucătorul Taylor Rapp de la Los Angeles Rams şi-a cerut iubita în căsătorie pe terenul Stadionului SoFi, iar ea a spus "da!", informează marca.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Contul de Twitter al echipei Rams a publicat imediat o înregistrare a momentului, iar aceasta a devenit repede virală.

Rapp îşi va aminti pentru totdeauna acest moment, în care a câştigat un inel Super Bowl şi i-a dăruit iubitei sale o verighetă, în ajunul Zilei Îndrăgostiţilor.

 

Şi Patrick Mahomes şi-a cerut iubita în căsătorie după ce Kansas City Chiefs a învins pe San Francisco 49ers pentru a câştiga Super Bowl LIV, în 2020.

O altă poveste emoţionantă la ediţia din acest an a fost cea a lui Van Jefferson, de asemenea jucător la Rams, care a renunţat la sărbătorirea titlului pentru a fi lângă soţia lui care urma să nască. Soţia lui Jefferson a intrat în travaliu în timpul finalei Super Bowl, iar el a plecat direct la spital după joc.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.