Jucătorul polonez de tenis Kamil Majchrzak a anunţat că a fost testat pozitiv în timpul unui control antidoping, adăugând că nu a luat cu bună ştiinţă substanţe ilegale şi că această veste a fost „un mare şoc”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Clasat pe locul 77 la ATP, el a câştigat turneul Challenger de la Busan în octombrie şi a ajuns în semifinalele turneului ATP 250 de la Pune, India. Nu există încă detalii despre substanţa descoperită.

"Am o veste foarte tristă şi foarte dificilă să vă spun. Am fost testat pozitiv pentru controale antidoping în octombrie şi noiembrie 2022”, a scris jucătorul pe contul său de Instagram.

"În primul rând, nu am luat niciodată, în mod conştient, o substanţă ilegală. Momentan nu am idee ce s-a întâmplat, este un mare şoc. Tocmai am început cea mai grea luptă din viaţa mea, aceea de a-mi dovedi nevinovăţia şi de a reveni să practic acest sport pe care îl iubesc", a mai spus el..

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.