Glasgow Rangers a învins, joi, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Livingston, în etapa a XXIII-a a campionatului scoţian de fotbal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Scott Arfield a marcat golul, în minutul 75. Rangers este lider, cu 55 de puncte, patru puncte peste Celtic, de pe locul 2. Livingston ocupă locul 9, cu 23 de puncte.

După meci, jucătorul gazdelor Fashion Sakala a declarat că echipa îi dedică victoria obţinută lui Ianis Hagi, accidentat.

"A fost un meci foarte greu, dar eram pregătiţi pentru el. Ne-am dorit cele trei puncte. Despre asta am vorbit şi a fost un joc special din cauza situaţiei lui Ianis Hagi. A fost o dedicaţie foarte mare pentru el. Cred că singura modalitate de a-i ura noroc şi să se facă bine curând a fost să obţinem cele trei puncte", a declarat Sakala, potrivit newschainonline.com.

Antrenorul echipei Glasgow Rangers, Giovanni van Bronckhorst, a anunţat, marţi, că atacantul Ianis Hagi nu va mai juca în acest sezon, după ce a fost operat la genunchi.

Jucătorul român de 23 de ani s-a accidentat în timpul primei reprize a victoriei din Cupa Scoţiei, obţinută, vineri, de Rangers, pe teren propriu, împotriva formaţiei Stirling Albion, scor 4-0.

Hagi jr. a primit îngrijiri pe teren, dar nu a mai putut continua meciul, fiind înlocuit cu debutantul Alex Lowry.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.