Jucătorii echipei Dinamo au primit Cupa Ligii, primul lor trofeu după cinci ani, la ceremonia ce a avut loc după finala cu Poli Timişoara, câştigată cu scorul de 2-0. Fotbaliştii s-au bucurat de acest succes alături de fani, ducând trofeul să îl arate suporterilor de la PCH.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe Arena Naţională, oficialii LPF le-au oferit medalii mai întâi finaliştilor de la Poli Timişoara.

Apoi, dinamoviştii au urcat către zona de premiere printr-un culoar, printre fani. Primul care a primit tricoul de câştigător al trofeului a fost Ionuţ Nedelcearu. Medaliile le-au fost înmânate câştigătorilor de vicepreşedintele LPF, Robert Pongracz.

Jucătorii au ridicat apoi trofeul deasupra capului, moment marcat cu explozii de confetti. După ce au cântat "Campionii, campionii" şi s-au bucurat la tribuna oficială alături de fanii de acolo de succesul obţinut, dinamoviştii au coborât pe teren şi s-au îndreptat către zona în care se aflau suporterii din PCH, pentru a le arăta trofeul. Numeroşi suporteri au intrat pe teren ca să fie alături de învingători şi s-au fotografiat cu fotbaliştii.

Echipa Dinamo a câştigat, sâmbătă, Cupa Ligii Adeplast, învingând în finala disputată pe Arena Naţională, cu scorul de 2-0 (2-0), formaţia Poli Timişoara. Golurile învingătorilor au fost marcate de Nemec, în minutele 6 şi 26.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.