Jucătorii din circuitul ATP au donat 725.000 de dolari australieni (500.000 de dolari americani) pentru a contribui la eforturile World Wildlife Fund cu privire la revigorarea faunei şi florei după incendiile devastatoare de vegetaţie din Australia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Anunţul a fost făcut de Novak Djokovici şi Rafael Nadal, duminică, la ceremonia de la încheierea ATP Cup, la Sydney.

“Australia este o ţară atât de incredibilă şi de primitoare… Ne simţim ca acasă aici la startul fiecărui sezon. A fost devastator să vedem cât a avut de suferit natura din cauza incendiilor. Această donaţie făcută împreună cu ATP este în numele tuturor jucătorilor. Gândurile şi susţinerea noastră sunt alături de toţi cei care au fost afectaţi”, a declarat Novak Djokovici.

În cadrul campaniei #Aces4BushfireRelief, mai mulţi jucători au făcut donaţii personale şi au atras atenţia asupra iniţiativei de strângere de fonduri.

De asemenea, multe dintre cele mai importante vedete ale circuitului ATP, între care şi Djokovici, Nadal, Roger Federer, Stefanos Tsitsipas şi Nick Kyrgios, vor participa la un meci demonstrativ la Melbourne, în 15 ianuarie, iar banii strânşi vor fi donaţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.