NBA l-a amendat, joi, pe jucătorul echipei Charlotte Hornets, Miles Bridges, cu 50.000 de dolari (46.000 de euro) pentru că şi-a aruncat proteza dentară în public, după ce a fost eliminat la meciul cu Atlanta Hawks.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La meciul de calificare în play-off-ul NBA de la Atlanta, Bridges a fost eliminat de arbitrul James Williams, iar când a părăsit terenul a auzit un fan al lui Hawks strigându-i ceva mai puţin plăcut.

Jucătorul s-a întors şi şi-a aruncat proteza dentară în mulţime, aceasta lovind o adolescentă de 16 ani din tribune.

"M-am enervat şi m-am lăsat dus de val. Ţinteam spre tipul care a ţipat la mine şi am lovit o fetiţă. Nu trebuia să fac acest lucru şi sunt gata să suport consecinţele”, a afirmat jucătorul.

O altă amendă a fost decisă joi de NBA pentru un jucător din Minnesota, Patrick Beverley. El va trebui să plătească o amendă de 30.000 de dolari (27.000 de euro) pentru "remarci nepotrivite în timpul unui interviu şi pe reţelele de socializare”, după victoria lui Timberwolves de marţi împotriva celor de la Los Angeles Clippers.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.