Sportiva americană Nelly Korda, fiica mai mică a fostului tenisman Petr Korda, campioană olimpică la golf, a anunţat, duminică seară, că a fost tratată timp de două zile de tromboză, după apariţia unui cheag de sânge la braţ.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Vineri am fost la Ponte Vedra Beach (Florida) pentru o şedinţă foto şi o acţiune de promovare. După un antrenament clasic, am simţit că mi se umflă braţul. La sfatul medicului meu, m-am dus la urgenţe, ca măsură de precauţie. Mi s-a spus că am un cheag de sânge”, a scris ea pe Twitter.

Obstrucţia unei vene de către un cheag de sânge la un membru (picior sau braţ), cunoscută şi sub denumirea de tromboză, poate duce, de obicei, la flebită, dar şi, dacă se rupe, la o embolie pulmonară sau chiar la un accident vascular cerebral.

"În prezent sunt acasă şi primesc tratament pentru a elimina orice risc suplimentar. Voi comunica cu privire la starea mea când voi avea informaţii suplimentare. Sper să revin curând”, a menţionat sportiva.

 

Nelly are 23 de ani şi este fata cea mică a cuplului Regina Rajchrtová şi Petr Korda. Tatăl ei a fost tenisman şi a câştigat Australian Open în 1998.

Ea mai are o soră mai mare, Jessica, tot o practicantă a golfului, şi un frate mai mic, Sebastian, care joacă tenis.



 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.