Antrenorul basc al FC Sevilla, José Luis Mendilibar, care a preluat conducerea clubului andaluz în martie 2023 şi a câştigat Liga Europa în faţa formaţiei AS Roma, şi-a prelungit contractul până în iunie 2024, a anunţat marţi clubul andaluz.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Vicepreşedintele clubului Sevilla FC, José María del Nido Carrasco, a anunţat marţi, la Deportes Cope, că José Luis Mendilibar şi-a prelungit contractul ca antrenor al echipei Sevilla FC pentru încă un sezon", a precizat clubul într-un comunicat.

Mendilibar a preluat postul pe 21 martie anul acesta, când FC Sevilla se afla în pragul retrogradării din La Liga, cu sarcina de a face tot ce-i stă în putinţă pentru a o menţine în prima ligă. FC Sevilla, care s-a calificat automat în Liga Campionilor din sezonul următor datorită câştigării titlului în Liga Europa, a terminat pe locul 12 în campionat, la patru puncte de locurile europene, şi mai ales a câştigat al şaptelea titlu în Liga Europa.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.