Fotbalişti sau foşti fotbalişti, printre care John Terry, Juan Mata şi Fernandinho, se numără printre cele 40 de persoane înscrise la cursuri pentru obţinerea unei diplome FIFA privind gestionarea cluburilor, informează lequipe.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Printre cei înscrişi se află şi Carli Lloyd (fostă medaliată cu aur americană la Jocurile Olimpice) sau australianul Tim Cahill (Everton, New York Reds Bulls).

Timp de un an, aceştia vor urma un curs de formare destul de amplu care include lecţii de management, leadership, strategie sportivă, academii, comunicare sau marketing, probleme juridice sau chiar despre administrarea stadioanelor.
 
Fabio Cannavaro (ex-Juventus Torino, Real Madrid), Nuno Gomes (Benfica) sau Philippe Senderos (Arsenal, Milano) au fost printre absolvenţii primei promoţii.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.