Noul tehnician al Derby County, Frank Lampard, intenţionează să îl aducă la formaţia sa pe John Terry, în cazul în care actualul căpitan al echipei, Curtis Davies, va pleca la altă grupare, relatează mirror.co.uk.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Terry, în vârstă de 37 de ani, fost coleg la Chelsea cu Lampard, este liber de contract. Ultima dată, el a jucat la Aston Villa.

Davis, 33 de ani, este dorit de fostul antrenor al Derby County, Gary Rowett, la Stoke City. Lampard şi proprietarul Derby County, Mel Morris, ar vrea să-l ţină pe Davies în echipă, dar Morris a redus bugetul şi ar putea totuşi să accepte o ofertă de aproximativ trei milioane de lire sterline pentru jucător. Banii obţinuţi ar fi folosiţi apoi pentru a-l aduce pe John Terry, care la Aston Villa a avut un salariu săptămânal de aproximativ 60.000 de lire sterline.

Frank Lampard a fost numit în urmă cu o săptămână la conducerea tehnică a echipei Derby County, din Championship.

Lampard, 39 de ani, care şi-a anunţat retragerea din cariera de fotbalist în februarie 2017, se află la prima experienţă de antrenor. El va avea ca obiectiv la Derby County promovarea în Premier League.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.