Fostul fotbalist Joey Barton anunţă că a fost vizitat de poliţie "de patru ori în trei zile" din cauza mesajelor sale controversate pe X. Barton sugerează, pe X, că Marea Britanie se transformă în Coreea de Nord.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Daily Mail, fostul fotbalist al echipelor Manchester City şi Newcastle a fost criticat în acest an pentru mesajele sale jignitoare despre femeile care activează în fotbalul masculin, afirmând că analiştii de sex feminin "nu ar trebui să vorbească cu autoritate" în acest sport.

De asemenea, el le-a comparat pe comentatoarea Eni Aluko şi prezentatoarea Lucy Ward cu faimoşii criminali în serie Fred şi Rose West şi a afirmat că ar înscrie 100 din 100 de penaltiuri împotriva portarului englez Mary Earps.

Luna trecută, el a înfuriat fanii după ce a adresat injurii la adresa portarului Ava Easdon, în vârstă de 17 ani, de la Patrick Thistle, în urma prestaţiei tinerei între buturi în finala Cupei Sky Sports şi a întrebat "cum se poate ca această absurditate acolo".

Acum, Barton a dezvăluit că unele dintre mesajele sale pe X au dus la mai multe vizite ale poliţiei la domiciliul său în această săptămână, iar poliţiştii i-au cerut să dea o declaraţie.

El a spus că vizitele au avut loc în timp ce copiii săi dormeau şi a criticat orice încercare de "intimidare" a familiei sale, spunând că metodele sunt asemănătoare cu cele din Coreea de Nord.

Barton s-a căsătorit cu Georgia McNeil, iubita sa din copilărie, în 2019. Cei doi au împreună patru copii - Cassius, născut în 2011, Pieta (2014), Penn (2018) şi Etienne, născut în 2022.

'Am fost vizitat de 4 ori în 3 zile de poliţia din Cheshire. Solicitând o declaraţie voluntară despre ceva ce am scris pe Twitter', a precizat el pe X. 'Inclusiv femei poliţiste care au bătut la uşă la ora 21.30 aseară, când copiii mei erau în pat. Le-am dat informaţiile şi numărul avocatului meu. Apoi el a sunat pentru a aranja când să dau declaraţia. Nu s-a răspuns, aşa că a lăsat un mesaj vocal pentru sergentul care venise prima dată. Ultimele două femei nu ştiau că au fost 3 vizite în 3 zile, se pare! Ori este o mizerie, ori o încercare de a mă intimida pe mine şi pe familia mea. Bun venit în Coreea de Nord”, a scris fostul fotbalist.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.