Elizabeta Samara este la înălţime, medaliată cu bronz în proba de simplu feminin, de la Jocurile Europene Cracovia Malopolska 2023.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Forma bună anunţată de Eliza la începutul competiţiei majore a fost confirmată în Polonia, inclusiv într-un ultimul meci al probei, care s-a jucat cu medalia europeană pe masă contra polonezei Natalia Bajor.
 
Fulgerătoare în lovituri, precisă şi conectată total la duelul din finala mică, Elizabeta Samara a reuşit să contracareze un joc la fel de consistent făcut de adversara din dumul spre medalie.
 
Sportiva română a muncit pentru fiecare punct, s-a distanţat la 3-1 la seturi şi a reuşit să stopeze la timp revenirea ameninţătoare a Nataliei Bajor, care a prins o perioadă bună în a doua parte a duelului.
 
În setul decisiv, Eliza s-a mobilizat, a absorbit presiunea momentului şi a menţinut un avans minim, dar suficient pentru victoria cu 4-3 (11-9, 4-11, 13-11, 11-7, 9-11, 9-11, 11-7)
 
Este a doua medalie de bronz din dreptul tenisului de masă românesc la Jocurile Europene, iar Bernadette Szocs joacă finala de simplu feminin, de la 19:30.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.