Bernadette Szocs s-a calificat în finala mare şi va lupta pentru aur la tenis de masă, la Jocurile Europene. Eliza Samara va evolua pentru bronz.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Elizabeta Samara va disputa, de la 17:30, finala mică a probei contra jucătoarei din Polonia, Natalia Bajor. Sportiva română a pierdut semifinala cu Yang Xiaoxin (Monaco), deşi a avut o şansă bună de a închide în favoarea sa două seturi şi să schimbe cursul meciului. Totuşi, adversara a învins cu 4-0 (11-9, 11-5, 11-9, 11-4).
 
De la 19:30, Bernadette Szocs joacă pentru titlul european contra adversarei Elizei, într-un meci al revanşei şi pentru gloria de la Jocurile Europene 2023! Bernadette s-a calificat fără probleme în finala probei, după încă o prestaţie admirabilă, scor 4-0 (11-6, 11-9, 11-3, 11-5), cu Natalia Bajor (Polonia)

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.