Pugilista Lăcrămioara Perijoc a acces, miercuri, în semifinalele categoriei 54 kg la Jocurile Europene Cracovia Malopolska, la box, şi a obţinut calificarea la Jocurile Olimpice de anul viitor. Ea a spus că în afară de box nu are nimic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
”Să ştiţi că am plecat de jos şi am ajuns sus. În afară de box n-am nimic. Îmi doresc un singur lucru, să-l văd pe Maestru (n.r. - antrenorul Adrian Lăcătuş) zâmbind. Le mulţumesc oamenilor care cred în noi şi pentru aceste momente merită să trăieşti. Mă voi bate pentru aur cu toată fiinţa mea.” a vorbit cursiv şi cu o hotărâre în glas Lăcrămioara Perijoc.
 
Lăcrămioara e a treia sportivă a Team Romania care se califică la Jocurile Olimpice Paris 2024. La Jocurile Europene ea va lupta pentru medalii. O vrea pe cea de aur. Şi ştie că poate să o cucerească doar cu inima, scrie COSR.
 
În semifinale, ea va juca vineri.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.