Starurile tenisului mondial Novak Djokovici, Naomi Osaka, dar şi Ashleigh Barty sunt aşteptate la Jocurile Olimpice, după renunţarea altor nume importante din “sportul alb”, precum Serena Williams, Simona Halep, Roger Federer sau Rafael Nadal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Aşteptată este şi marea campioană americană a gimnasticii Simone Biles, care la 24 de ani este deja cvadruplă campioană olimpică la Rio de Janeiro.

Judoka francez Teddy Riner vrea să devină, la 32 de ani, triplu campion olimpic la +100 kg, chiar în ţara judo-ului.

La nataţie este aşteptat să strălucească americanul Caeleb Dressel, care la 24 de ani calcă pe urmele lui Michael Phelps.

Tot la nataţie va evolua şi Katie Ledecky, care are deja cinci titluri olimpice în palmares.

Oamenii vor fi interesaţi şi de evoluţiile neo-zeelandezei Laurel Hubbard, primul transgender care va concura la Jocurile Olimpice. Devenită femeie în 2013, Hubbard va concura în probele de haltere.

Allyson Felix, Eliud Kipchoge, Wayde van Niekerk sau Shelly-Ann Fraser-Pryce sunt numele aşteptate să urce pe podium la atletism.

Team USA nu va lipsi la baschet, avându-l ca lider pe Kevin Durant.

La fotbal nu lipseşte naţionala feminine a SUA, condusă de Megan Rapinoe şi din care face parte şi Abby Wambach.

La masculin, Spania merge cu şase jucători care au evoluat şi la Euro-2020: Pedri, Eric Garcia, Dani Olmo, Unai Simon, Mikel Oyarzabal şi Pau Torres. Brazilia îl are în lot pe Dani Alves, iar Mexic pe portarul Guillermo Ochoa.

 


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.