În timpul meciului Canada-Finlanda, din a doua etapă a turneului feminin de hochei pe gheaţă de la Jocurile Olimpice de iarnă, arbitra suedeză Veronica Lovensno a fost lovită accidental de o jucătoare de hochei canadiană

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Concentrată la joc, arbitra nu a văzut-o pe Micah Zandee-Hart ieşind de pe banca de rezerve şi intrând pe gheaţă. Ciocnirea nu a putut fi  evitată, scrie lefigaro.fr.

Dacă jucătoarea canadiană abia a simţit ceva, nu este cazul Veronicăi Lovensno. Uimită, arbitra de tuşă a îngenuncheat pe gheaţă şi a avut nevoie de câteva clipe să-şi revină. Imediat, personalul medical canadian a venit să se intereseze de starea ei de sănătate.

În cele din urmă, Lovensno s-a ridicat, zâmbind, şi a reluat întâlnirea. Zandee-Hart a profitat de ocazie pentru a-şi cere scuze, iar cele două femei au preferat să râdă de cele întâmplate.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.