Jucătoarea spaniolă Jenni Hermoso, care a fost sărutată cu forţa în august de fostul preşedinte al federaţiei de fotbal Luis Rubiales, va face urarea de Anul Nou spaniolilor, la miezul nopţii, la Puerta del Sol din Madrid, într-un eveniment urmărit de milioane de telespectatori.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Devenită, în ciuda ei, un simbol mondial în lupta pentru egalitatea dintre bărbaţi şi femei, Hermoso va participa duminică seara la emisiunea de Revelion, transmisă în în direct din celebra piaţă din Madrid.

Transmis în direct la televizor, evenimentul este urmărit de milioane de telespectatori atât în ​​Spania, cât şi în America Latină.

Jenni Hermoso, aleasă femeia anului 2023 de ediţia spaniolă a prestigioasei reviste americane GQ, urmează să fie audiată marţi de judecătorul care se ocupă de cazul Rubiales, în timp ce mulţi martori au fost deja audiaţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.