Jennifer Hermoso nu a fost convocată de noul selecţioner al Spaniei, Montse Tomé, pentru meciurile campioanei mondiale la fotbal feminin din Liga Naţiunilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Aflate în grevă după afacerea Rubiales, cincisprezece dintre cele 23 de campioane mondiale ale Spaniei au fost totuşi convocate luni de noul selecţioner Montse Tomé pentru a participa la următoarele meciuri din Liga Naţiunilor.

Jennifer Hermoso, victima unui sărut forţat din partea lui Luis Rubiales, fostul preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, nu a fost inclusă pe listă. "Ne-am gândit că cel mai bun mod de a o proteja este să nu o convocăm acum", a explicat Tomé.

Jucătoarele încă nu au declarat public încetarea grevei, în ciuda demisiei lui Rubiales şi a demiterii antrenorului Jorge Vilda, ale cărui metode au fost criticate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.