Mijlocaşul Jeff Louis, component al echipei Caen, a fost condamnat la trei luni de închisoare şi la plata unei amenzi de 40.000 de euro, miercuri, pentru delicte rutiere, relatează presa franceză.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Ouest-France, condamnarea de miercuri vine în contextul în care fotbalistul în vârstă de 26 de ani a comis mai multe delicte rutiere de la sfârşitul anului 2016 până acum. La 6 iulie, el a fost reţinut pentru că a condus fără permis.

În decembrie 2016 şi ianuarie 2017, Louis, posesorul unui permis de conducere emis în Haiti, care nu este valabil în Franţa, a fost condamnat la două luni de închisoare cu suspendare şi amendat cu 5.000 de euro pentru că a condus fără permis. În luna mai 2018, când se afla în posesia unui permis emis de autorităţile franceze, permisul respectiv i-a fost suspendat pe şase luni pentru că a condus cu viteză excesivă. Însă Jeff Louis a recidivat la 6 iulie, el conducând fără permis în Caen. Astfel, un tribunal corecţional l-a suspendat la o lună de închisoare cu executare, căreia i se adaugă cele două luni care erau cu suspendare.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Jucătorul din Haiti a rămas fără permis de conducere pe un an şi maşina sa a fost confiscată.

Jeff Louis anunţase, în urmă cu câteva zile, că intenţionează să îşi încheie cariera de sportiv din cauza unor probleme la genunchi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.