Şahiştii Irina Bulmaga şi Kirill Shevchenko alături de căpitanul echipei Tiberiu Georgescu, au obţinut primele rezultate pentru România laJocurilor Europene Cracovia-Malopolska 2023.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
La European Pair Blitz Chess Championship 2023, noua competiţie de şah special reglementată de ECU pentru a putea fi introdusă cu statut DEMONSTRATIV, în programul JE, echipa României s-a clasat pe locurile 4-5, la egalitate cu reprezentativa Poloniei.
 
La individual, după 7 runde blitz şi două runde play-off, Kirill Shevchenko s-a clasat pe locul 5, iar Irina Bulmaga, pe 6.
 
Sportul regilor a fost introdus ca sport demonstrativ, cu sprijinul Uniunii Europene de Şah (ECU), Federaţiei Poloneze de Şah şi Federaţiei Internaţionale de şah (FIDE) a cea de-a 3-a ediţie a JE Cracovia Malopolska 2023


 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.